Spletna stran je v postopku izdelave. Vse fotografije (razen Four Stars) so simbolične!

Wellness Apartman LILI

Više informacija

Wellness Apartma Lili je ločena enota z lastnim ločenim vhodom in sprejme do 4 osebe. V osnovi je sestavljena iz dveh delov – mokri in suhi del. Suhi del predstavlja garderobo, popolnoma opremljeno kuhinjo (pečica, napa, kuhalna plinska plošča, hladilnik, zamrzovalnik, kavni aparat, opekač kruha…), jedilnico, dnevni prostor s televizijo in zofo ter spalni del z veeeeeliiiiko posteljo kar 260×260 cm. Steklena vrata ločijo »mokri del«, kjer je na voljo masažna kad za dve osebi z zračno in vodno masažo, turška (mokra) savna, infra (IR) savna, počivalniki, tuš, vc in še ena televizija. Apartma ima poleg oken tudi prezračevalni rekuperacijski sistem za uravnavanje ustrezne vlage in dovod svežega zraka. Do zunanjega dela vas loči le nekaj stopnic, ki vodijo direktno do bazena. V okolici Wellness apartmaja LILI je veliko zelenja, saj je lociran sredi narave. Takoj iz stopnic je vstop v plavalni, ogrevan in po potrebi pokrit bazen, ki je v večernem času prav lepo osvetljen. Poleg so na voljo ležalniki, plaža je narejena iz okroglih prodnatih barvnih kamnov, da boste imeli občutek, da ležite v samotnem zalivu sladkega morja. Tuš je na voljo takoj ob bazenu. V neposredni bližini le nekaj metrov je masažni bazen za 6 oseb, ogrevan na 37 stopinj, z vodnim slapom, z vodno in zračno masažo. Poleg je še tuš ter velika panoramska finska savna v obliki ležečega soda, ki lahko sprejme do 12 oseb. Le nekaj metrov stran je travnik, ki je del resorta, kjer si lahko, glede na letni čas, naberete domače eko sadje. Na voljo je tudi manjši vrt z visokimi gredami, kjer si lahko odtrgate svež domač paradižnik, papriko, peteršilj in nekatere druge začimbe ter zelenjavo. Wellness apartma LILI vam v notranjosti nudi popolno zasebnost in je v celoti v času najema samo vaš, zunanjost, kjer so bazen, masažni bazen, tuš, savna in vse ostalo pa si delite uporabo s potencialnimi gosti Vile TAJA in Hiše TIM V okolici stavbe je na voljo zunanji kamin s sedežno garnituro, kjer si lahko pripravite slasten obrok tudi zunaj. Trudimo se biti EKO, zato smo zagotovili možnost polnjenja električnih vozil in tudi najem električnih koles. Na strehi imamo lastno sončno elektrarno, voda za splakovanje toaletnih školjk ter za zalivanje in pranje pa je kapnica. V kolikor bi si želeli popolne osame, zasebnosti, diskretnosti in miru, je skladno z razpoložljivostjo možno zakupiti celoten Resort TimAJA.

Adresa

Rihpovec 62Y, Trebnje

Broj telefona

+386 51 665 300
+386 41 794 492

Email

app@art-pe.com

Wellness Apartman Lili

od 150€

/ noć

Privat Wellness Lili je moderan, potpuno opremljen apartman za do 4 osobe. Nudi puno, ugodno krevet (260x260cm), kuhinja, kauč, privatna turska i infracrvena sauna, masažna kada, tuš i WC…

Lokacija

Rihpovec 62Y, Trebnje

Zahtijevajte

Naše sobe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Nullam scelerisque quam.

Kontaktirajte nas

Etiam aliquet dignissim libero eu ultricies. Ut quis erat eu sem mattis ultrices. Suspendisse tristique nibh sed orci porta consequat. Sed ultricies sed.

Rezervacija - Pregled terminov in cen